Matamata: Ua ave e le fafine le taga pizza mai le tagata tiliva, e matua faavalevalea, ou te misia

O le Initaneti o se avanoa fa'afiafia mo tagata uma. E tumu i ituaiga uma o anotusi, tatou te pipii ai i le aso atoa. Mai vitio tama'i aulelei i ata vitio malie a taifau, e mafai ona e mauaina uma i luga o ala o faasalalauga lautele, e malie. O nei vitio e masani lava o togafitiga ma o se blockbuster mo i matou. Pe a taʻavale i luga o faʻasalalauga faʻaagafesootai, o le a tatou fetaiaʻi foi ma vitio viral eseese e vaeluaina ai i tatou. O se tasi o ia vitio na matou feiloai talu ai nei e uiga i se teine ​​​​ma ana faʻalavelave aʻo mauaina se pusa pizza mai se tagata tiliva.
A maeʻa ona matou vaʻai i le pizza fou faatoa tao, matou te malamalama atoatoa i le fiafia o le au pizza-na pau lava le mea e tatau ona matou faia o le 'ai vave i meaʻai suamalie. Ae o iinei, o le maualuga o le fiafia o le teine ​​na laa i luma. I le vaai atu i le pizza, e foliga mai na galo ia te ia le auala na avatu ai le pizza. O lenei vitio 15-lua ua tuʻuina i luga o le YouTube channel "BALDY".
Ina ua tatagi e le tagata tiliva le logo o le faitotoa, sa matou vaaia se teineitiiti o tatalaina le faitotoa. Ona ia totogi lea o le tupe, tago i le ato atoa, ona laa lea i tua ma tapuni le faitotoa. E lei taofia e le tama tiliva le tago atu o ia i le ato. Nai lo o lea, sa ata o ia i se mea e le masani ai. “Faafetai,” o le tala lea a le teine, ae na o le tali mai lava o le tama, “Oi!” O le mea atoa na tupu na pu'eina i luga o le mea pueata logo faitotoa.
Sa ia tusia i tafatafa o le vitio: "Mafaufau i le taimi na ou alu e puʻe le ato atoa mai le pizzeria, aua ou te le iloa pe faapefea ona galue." Sei o tatou tilotilo.
Faitau foʻi: Viral: Vitiō mataʻutia o isumu o 'ai pizza i totonu o se pusaaisa o loʻo faʻaalia i totonu o se fale kofe na maua ai ni faʻalavelave faʻafefe.
O le vitio na faʻasalalau lautele i luga o faʻasalalauga faʻasalalauga eseese ma lipotia mai na mauaina le sili atu i le 2 miliona vaaiga ma faʻaaliga manaia eseese.
E tusa ai ma Somdatta SahaExplorer, o le mea lea e fiafia Somdatta e fai mai. Pe o mea'ai, tagata po'o se nofoaga, o le mea na te fia iloa e le o iloa. O se aglio olio pasta po o daal-chawal ma se ata tifaga lelei e mafai ona faafiafiaina ai o ia.


Taimi meli: Me-26-2021

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou