TikToker o loʻo faʻaalia Uber o loʻo 'ai taʻavale ma ato tilivaina i tulaga inosia

Ina ua tau atu TikToker i se taavale ua tumu i lapisi, sa faateia i latou i le mauaina o le taavale o loo i ai se pepa faapipii Uber i lona faamalama. O lenei vitio na faateʻia ai le tele o tagata faʻasalalau, ma e oʻo lava i le app takeaway na tapeina!
O le faʻaogaina o meaʻai e tuʻuina atu e pei ole Uber Eats ua faʻamanuiaina ai le kamupani, ae o loʻo i ai foi nisi tulaga lamatia.
E pei ona taʻua e se tasi TikToker i lenei masina, o le faʻatagaina o tagata ese e piki lau oka meaʻai ua faʻamaonia o se taumafaiga le mautu. I se kilipa ua faitau afe taimi na matamata ai, o loʻo faʻamanatuina e tagata faʻaoga le lamatiaga o le tuʻuina atu o meaʻai.
TikToker savalivali solo i se ta'avale e ta'ua o le Uber Eats delivery van o lo'o tumu i moa | Ata: TikTok/iamjordanlive
O le vitio a le tagata faʻaoga @iamjordanlive o loʻo faʻaalia ai se taʻavale paka e tumu i lapisi. Na lulu e TikToker le taavale, ma te'i i le vaaiga i totonu. Fai mai o ta’avale e fa’aaoga e fela’ua’i ai oka a tagata fa’atau, o lo’o i ai le tele o moa.
Sa latou fetolofi solo i totonu o le taavale, e aofia ai ma le mea na foliga mai o se ato tiliva. TikToker faʻaupuina lenei vitio: “Ia faʻaeteete pe a tiliva meaʻai. O nisi avetaavale iinei e ita!!”
Na faʻaalia e TikToker i le aofia le totonugalemu o le Uber Eats tiliva van, faʻapipiʻi i moa | Ata: TikTok/iamjordanlive
Na latou fai mai foi latou te lagona le faanoanoa mo i latou e talia le Uber Eats' takeaways. Na faʻamatala e TikToker latou te le manaʻo e paka a latou taʻavale i tafatafa o le taʻavale ona e le mama.
I le faaiuga o le vitio, e mafai ona e vaʻaia o loʻo faʻapipiʻiina e le tagata e taʻua o le taʻavale se afifi i totonu o le ogalaau. Fai mai TikToker ua ia mauaina se oka fou meaai. Sa faateia o ia ona sa ia faaaogaina se taavale ua aafia e momoli ai oloa.
O se tusitusiga i luga o le vitio na aoteleina ai le manatu o TikToker, ma fai mai: "O le mea lea ou te fefe ai e momoli meaai mai Uber Eats!" O le tali a le au netizen sa faapena foi ona inosia.
Fai mai se tasi tagata faʻaoga: "O lenei vitio na mafua ai ona ou tapeina Door dash ma Uber Eats!" Ina ua uma ona matamata i le ata TikTok faʻalavelave, na tauto tagata o le initaneti e aoina a latou meaʻai i le lumanaʻi.
O le vaega o faʻamatalaga vitio TikTok o loʻo faʻaalia ai le tosina atu o tagata i luga o le initaneti i totonu o le Uber Eats ave-away car | Punavai: TikTok/iamjordanlive
E leʻi lelei uiga o tagata i lenei vitio, ma e toʻatele tagata na fai mai "e le tatau ona faʻatagaina." E ui lava i mogamoga, ae na oso le fafine i luga o le taʻavale i se tulaga masani, lea na faateʻia ai tagata o le initaneti.
“O le mea moni, ina ua tolotolo atu mogamoga ia te ia, sa matua lelei lava lana taavale. Sa ia ulufale i totonu o le taavale e pei e leai se mea.”
O le vaega o faʻamatalaga vitio TikTok o loʻo faʻaalia ai se vaaiga ese i se fafine na tuʻuaʻia na faʻaaogaina se taʻavale e aʻafia ai moa e felauaiga ai meaʻai | Ata: TikTok/iamjordanlive
Na fautua mai se avetaavale Uber e lipoti atu e TikToker le fafine ia Uber ma auina atu lana ata ua faailogaina. Fai mai le tagata fa'aoga o le a taulimaina e le kamupani ave'ese.
E ui na faaalia e nai tagata fai faamatalaga atonu e manaomia e lenei tamaitai se auala e maua ai se tupe faaopoopo, ae sa le mafai ona latou taliaina le tulaga o lana taavale.


Taimi meli: Aukuso-25-2021

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou