O le Bugatti Chiron lea na fa'aofuina e se avefe'au Eleni, na musuia e se ato, ma vali i le penisina.

O le Farani e mafai moni lava ona faia soʻo se mea e foliga sexy. Mo se faʻataʻitaʻiga, o lenei Bugatti ua taʻua aloaʻia o le "Chiron habillé par Hermès," lea e faʻaliliuina i le taʻavale taʻavale tuai na faʻaofuina e se tama e iai apaʻau i luga o ona seevae (poʻo le hypercar ua mamanuina ma le fesoasoani a se tagata mamanu maualuga, faʻalagolago ile o ou manatu).
E sili atu i le itu, o lona lanu i fafo e taʻua o le "craie," lea e foliga mai e lilo (ma e fai si valea), ae o le mea moni e faaliliu i le penisina. E mafua ona o le paʻepaʻe paʻepaʻe na maua mai le penisina ma na faʻaalia e ato lima a Hermès.
O le mafuaʻaga o loʻo i luga o se taʻavale, ae le o se ato, ona o le tagata fai pisinisi ma tagata faʻatau fanua, Manny Khoshbin. Na matou faʻaalia moni Kohsbin ma lana faletaavale faʻataʻitaʻi muamua ma o lea ua iloa e Bugatti le talafeagai e faʻaalia lana foafoaga ona o lona tulaga ese.
Matou te manatu e manaia tele mo Khoshbin. E alofa tele o ia ia Bugatti ona o ia e lua Veyrons ma fautuaina le igoa "Ettore" mo lona atalii (e ui lava na veto).
"Ina ua ou vaʻai i le Chiron mo le taimi muamua i le 2015, o aʻu o se tasi o tagata faʻatau muamua i le lalolagi na faʻaagaga se fale faufale, ae o se tasi na mulimuli ane ave le tilivaina o le tasi, ae o le mafuaaga o lena mea na oʻo mai ia te aʻu, “O le tala lea a Khoshbin.
Toeitiiti lava na o le tasi le lanu i totonu o le taavale (o le kalipo taofi e mumu), o le mauaina o le paolo saʻo mo le paʻu, o le vali, o le teuteu, o uili uʻamea, ma isi mea sa sili ona saʻo. Ina ia saʻo, na alu Bugatti i Pale e galulue ma Hermes i luga o le taavale.
O le taunuuga na sili atu nai lo na o se taavale pa'epa'e penisina. Na luelue e Bugatti le igoa Parisian i le taimi atoa. Mo se fa'ata'ita'iga, o le fa'alava solofanua a Chiron, na fa'apena i le H monogram ma o le fa'ailoga masani o le "Courbettes" fa'ailoga o lo'o fa'amanino le pito i lalo o le apa'au pito i tua.
O le paʻu o nofoa, le faʻamafanafanaga, le laina saini i totonu, taualuga, ma pito i tua, faʻatasi ai ma faʻamau faitotoa na fausia uma e Hermès. O le paʻu i luga o le taʻavale (ma i nai isi vaega) na atiaʻe e Bugatti, i le taimi nei, ona e tatau ona latou pasi suʻega saogalemu.
Na faia foi e Hermès le mamanu Courbettes i luga o kata faitotoa ma isi vaega mai a latou lava mea.
"O le faʻatonuga a lenei Chiron faʻapitoa e aofia ai ni asiasiga se lua i Hermès i Pale e faʻatalanoaina le mamanu, le iloa o totonu ma vaʻai le alualu i luma o loʻo faia," o le tala lea a Khoshbin. "I le va o aʻu lava, o le 'au i Hermès ma tagata mamanu i Bugatti, na matou fefaʻasoaaʻi le faitau selau o imeli. Na ou faʻaaluina loʻu taimi e tusi ai le taʻavale ma o se filifiliga atamai tele - o se taʻavale lea o le a ou tuʻuina atu i loʻu atalii i se aso, o le a ola mo augatupulaga.
“O le a matou avatu le Bugatti Baby II mo loʻu atalii,” o le tala lea a Khoshbin. “O ia o Bugatti e ita, ma e fiafia i taimi uma na te faalogo ai i le igoa! Ou te fiafia tele i le 'Chiron habillé par Hermès' mai ia mea uma - e toetoe lava o aso uma ou te aveina ai taavale. O se ta’avale moni a le aveta’avale ma ou te fiafia lava i taimi uma ou te oso ai i le nofoa o le ave ta’avale.”
Na toe taʻua e Musk le le fiafia o Tesla i le umi o faiga faʻatagaina a Siamani i le taimi o se asiasiga i le Berlin Gigafactory.
O lenei Ferrari F430 sa i ai se faʻalavelave faʻaleagaina i luma ma sa manaʻomia foi se luʻu pito i luma ma pito i tua.
O le igoa o se vaega o lala o loʻo taulaʻi i le Fuafuaga Shift, o le vaʻaiga a le kamupani taʻavale mo le lumanaʻi o feʻaveaʻi.


Taimi meli: Me-19-2021

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou