O lenei Bugatti Chiron (Bugatti Chiron) fa'aaogaina o lo'o fa'aofuina i se ofu avefe'au Eleni, fa'aosofia e se ato a'oga, ma vali i le penisina.

E mafai e le Farani ona fai so'o se mea e foliga sexy. Mo se faʻataʻitaʻiga, o lenei Bugatti o loʻo taʻua aloaia "Chironhabillépar Hermès", o lona uiga o se taʻavale tuai, o se taʻavale tuai o loʻo ofuina se tama o loʻo ofuina apaʻau (poʻo se taʻavale sili na mamanuina ma le fesoasoani a se mamanu maualuga, e faʻatatau i le I lou manaʻo).
Ae o le mea e sili ona taua, o lona lanu pito i fafo e taʻua o le "craie", e foliga mai e lilo (e fai si valea), ae o le mea moni e na o le faaliliuina i le penisina. E mafua ona o le lanu pa'epa'e e maua mai le penisina ma faia mai ato lima a Hermès.
O le mafuaʻaga e tuʻu ai i luga o le taʻavale ae le o luga o atopaʻu ona o le tagata fai pisinisi ma faʻatau fanua o Manny Khoshbin. O le mea moni, ua matou faʻafeiloaʻi Kohsbin ma lana fale taʻavale sci-fi muamua, ma o lea ua talafeagai Bugatti mo lana foafoaga ona o lona tulaga ese.
Matou te manatu o se mea fiafia lenei mo Khoshbin. E fiafia tele o ia ia Bugatti, e lua Veyrons, ma fautuaina le igoa "Etor" mo lona atalii (e ui lava na teena o ia).
"Ina ua ou feiloai muamua ia Chiron i le 2015, o aʻu o se tasi o tagata faatau muamua i le lalolagi na tusi se avanoa, ae o le isi na tuʻuina atu le avanoa, ae o le mafuaaga o aʻu, o le tala lea a Hoshbin.
O le taavale atoa e toetoe lava na o le tasi le lanu (o le kalipo taofi e mumu), ina ia saʻo le paolo o paʻu, vali, paʻu, uili uʻamea, ma isi, ma o nei galuega saʻo. Ina ia faia lenei mea, na alu Bugatti i Pale e galue i luga o le taavale ma Hermes.
O le taunuuga e sili atu nai lo na o se taavale paʻepaʻe. E masani ona talisapaia e Bugatti le faʻailoga Paris. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻalava o le seevae solofanua a Chiron e faʻapipiʻiina i le tuʻufaʻatasiga mataitusi H, ma o le mamanu masani o le "Courbettes" e teuteuina i le pito i lalo o le apaau siʻu.
O le paʻu o le nofoa, o le faʻamafanafanaga, o le laina logo i totonu, o le taualuga ma le pito i tua ma le faʻamau faitotoʻa o loʻo atiaʻe uma e Hermès. I le taimi lava e tasi, o le paʻu i luga o le dashboard (ma isi vaega) na atiaʻe e Bugatti aua e tatau ona latou pasia suʻega saogalemu.
Na faʻaaogaina foi e Hermès ana lava mea e fai ai mamanu Courbettes i luga o kata faitotoa ma isi vaega.
Fai mai Hoshbin: "O lenei poloaiga faapitoa a Chiron e aofia ai ni asiasiga se lua i Hermès i Pale e talanoaina ai le mamanu, faʻatinoga i totonu ma le alualu i luma." "I totonu ia te aʻu lava, o le 'au a Hermès ma Bugatti (Bugatti) Na matou fesuiaʻi le faitau selau o imeli i le va o tagata mamanu. Sa ou faaaluina le taimi e tusi ai le taavale. O se filifiliga atamai tele-o le taavale lea o le a ou tuuina atu i lo’u atalii i se aso, ma o le a tuufaasolo mai lea tupulaga i lea tupulaga.”
Na faapea mai Hoshbin: “O le a matou aveina se Bugatti Baby II mo loʻu atalii.” "E valea o ia mo Bugatti, ma e fiafia o ia i taimi uma na te faalogo ai i le igoa! Ou te fiafia tele i le "Chironhabillépar Hermès". Ou te aveina toeitiiti lava o aso uma. Lenei O se ta'avale moni a le aveta'avale, ma ou te fiafia lava i taimi uma ou te nofo ai i le nofoa o le ave ta'avale.”


Taimi meli: Oke-14-2021

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou