O le asu o tagata faʻatau a Coles o loʻo i totonu o faʻamatalaga "faʻavalevalea" i le ata o le tuʻuina atu

Na liliu atu le tagata faatau i le vaaiga a Cole i auiliiliga le fiafia o le oka tiliva na faamatalaina e le tagata faatau ita, lea na faamatalaina e "le lava lelei."
Na maua e le tagata fa'atau mai Tasmania ni taga toe fa'aaogaina e lima i la latou oka i le Aso Lulu, ma sa latou le fiafia i le "valea" numera o mea i totonu o ato taitasi.
O lana uu o loʻo faʻaalia i se ata o loʻo faʻasoa i luga o le Coles Facebook itulau, lea e faʻaalia ai le tasi i le fa mea i totonu o ato taitasi.
Na ia faaopoopo mai: “E le gata e leai se auala e faalēaogāina ai le filifiliga o ato tilivaina i le fale, o lona uiga e tatau ona ou totogia ato ou te le manaʻomia, ma o le auala lea e afifi ai."
Na tuu e le fafine mea nei i luga o le ato na latou o mai i totonu, ma maua ai e na o le tasi le ato i totonu o le ato-o se pusa kukama pepe.
O le isi taga sa i ai ni taga masi se lua ma le lita o le susu katuni, ae o le isi ato sa na o le tasi le taga sisi mozzarella ma le isi taga tipi moa.
E tasi le taga falaoa sa i ai le ato atoa, ae o le taga lona lima sa i ai ni aitema se fa-o se taga suka, toothpaste, se fasimoli ma se taga meaai a pepe.
Fai mai a ia: “Na e fai mai e le lava le toe ave o ato mo le toe fa'aaogaina. O taga nei sa le tatau ona faʻaaogaina.”
O isi e foliga mai e ioe i tagata faʻatau, faʻaigoaina lona poto masani "nati", "leaga" ma "teʻi."
Na faapea mai se tasi: “E faateʻia le aofaʻi o taga palasitika! Ae faapefea se pusa pepa? E sili atu lena.”
Na tusia e le isi: “O le a le mea o loo tupu? E tupu fo'i i taimi uma lenei amio fa'ato'a... Po'o le a lava le tulaga, e leai se uiga ma fa'amaumau tele."
O le faaseā na oo mai ina ua sainia e Coles le Plastics Pact ma le tele o isi kamupani Ausetalia i lenei vaiaso, lea e faamoemoe e faia uma palasitika toe faʻaaogaina, toe faʻaaogaina pe faʻapala i le 2025.
Ona o le "soifua maloloina ma le saogalemu", na taofia ai e Coles le ofoina atu i tagata faatau le filifiliga e leai ni ato i le taimi o le coronavirus pandemic.
Na taʻu muamua e se failauga mo le supamaketi ia Yahoo News e masani lava ona itiiti mea a tagata faatau i totonu o ato taitasi ona o auala eseese e oka ai.
Na latou faapea mai: “O le aofaʻi o taga palasitika e te mauaina e faalagolago i le auala tatou te filifilia ai oloa. O matou tagata pikiina e aoina mea mo le tele o oka mai alalaupapa ua tofia i le supamaketi.
“Ia afai e na o le tasi le mea e te oka ai i le vaega a le tagata pikiina, o le a tuu eseese lena mea i totonu o le ato.”
E mafai foi ona e mulimuli mai ia i matou i luga o le Facebook, Instagram ma le Twitter, ma la'u mai le Yahoo News app mai le App Store po'o le Google Play.
O se tagata laulu i luga o le Gold Coast ua faʻasalaina tagata na tuʻiina i le coronavirus mai lana faleoloa.
Ina ua uma le 8,000 tagata malaga na aau i le teritori o Europa i aso e lua, na pueina ai se leoleo ma laveai se pepe mai le sami.
O le loia le maasiasi a Trump na ula i le sa avea muamua ma peresitene e uiga i le taimi o le a alu ai i le falepuipui ma lafoina se ata o ia i le falepuipui.
Na tuua e le au hackers a le fafine le faitau afe o tagata valea ina ua latou iloa atonu na latou faʻaaogaina le lapisi pefu i se mea sese. tausaga.
O le lua itula talu ona ave le tamaititi e fa tausaga le matua ma fasiotia, na pueina e le mea pu’eata le tagata fasioti tagata ua molia ma toe foi atu i le fale o le masaga uso i le fale o lē na aafia.
O le sa avea muamua ma taitai o le pati a le Palemia o se tasi lea o le tele o tagata iloga na lafo se tusi tatala i Ausetalia ia Scott Morrison.
E talitonu le toʻatele o tagata e leai se faʻanatinati e faia le taʻaloga tuʻi a Covid aʻo tapunia pea tuaoi faavaomalo-ae le ioe tagata popoto.
O se fai togalaau i Melepone na alu e faigaluega i luma o lona pule ma amata ona saeia le tuafale o le kalani-naʻo le iloa e le saʻo lana tuatusi.
O se tagata fai aia tatau a manu sa matua faitioina ona o se faamatalaga e uiga i le faʻamaʻi o isumu ma tali atu i lenei tali malosi.
I totonu o se atunuu o loʻo vevesi ai le siama, o se tamaloa Ausetalia na fesoasoani i matua matutua i Initia na maliu i le Covid-19.
Mark Sanguinetti na utia e se malie i tafatafa o Tuncurry Beach latalata i Forster i le taeao o le Aso Lua ma sa faaseʻe ma se vaega o uo.
Saini i totonu Yahoo e matamata i le NBA play-offs ma tau le Golden State Warriors faasaga i le Los Angeles Lakers! E mafai e le saini taimi moni ona faʻaauau faʻamatalaga o le taʻaloga ma matamata i mea taua o le taʻaloga!
I le aso na ia folafola ai e faʻaitiitia otaota palasitika i le 2025, na faia ai e Coles se gaioiga e tetee atu ai i faʻatauga a le au faʻatau e faapea o supamaketi o loʻo "faʻaumatia le paneta."
O le tulaga lauiloa papa e faamemelo i ai tagata asiasi i Atumotu o Galapagos ua paʻu i le vasa.
Tusi lau isi fonotaga poʻo se mea na tupu i le Marriott Bonvoy™ faletalimalo poʻo le faletalimalo ma fiafia i tuutuuga fetuutuunai ma ofo e faʻatatau i ou manaʻoga.
A'o fa'atupula'ia le faomea faomea i se "mala", o tagata folau i luga o se auala tele felauaiga i Aferika i Sisifo o lo'o feagai ma osofa'iga sauā.
Afai e totogi e tagata fa'atau Uber toaga i masina ta'i masina mo sui Uber Pass, e mafai ona latou fiafia i fa'aitiitiga.
E ui lava i valaau faavaomalo mo le faamutaina o sauaga, e leai se faailoga o le lata mai o se taofiga i le va o Isaraelu ma Palesitina.
Fa'amolemole asiasi i le Diesel Generator Direct e fa'amalieina ai mea uma e mana'omia e lau afi, o lo'o matou tatalaina pe tapuni tiso, penisini ma penisini lisi, kW / kVA uma mai le 2-300kVA
Peita’i, o Tina e na’o se tasi o tagata e to’afa na manumalo i le fa’ailoga muamua i le se’i se’i o le Aso To’ona’i. Su'e po'o fea e fa'atau atu ai isi tiketi.
E le o toe mamao, e ono manaʻomia tagata Ausetalia e umia se tusi folau faʻamaʻi Covid ina ia mafai ai ona malaga i tua atu o le setete.
O se sui faipule o Victorian na valaau mo se gaioiga vave ina ua uma ona faʻasoa se ata vitio o se tamaloa i luga o se faʻatoʻaga e latalata i kangaroos i luga o le initaneti.


Taimi meli: Me-20-2021

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou