O leoleo e tiliva pizza ina ua lavea le ave taavale tiliva: leoleo

TEMPLE HILLS, Maryland - Na faasilasila mai e le Matagaluega o Leoleo a le Itumalo o Prince George i le Aso Lua, o se leoleo na tilivaina e ia lava le pizza na ia mauaina i luga o se veni na lavea.
Na tusia e le pulega e faapea na tali atu le Ofisa o Tomasi i le faalavelave lea na lafoai ai e le avetaavale le taavale. O se fa'asalalauga i luga o le Facebook na fa'amatala ai na ia su'eina le ta'avale ma maua ai se ato tiliva pizza ma se pai fou i totonu.
O loʻo taʻua i le tusiga na faʻafesoʻotaʻi e Tomasi le tagata faʻatau ma o loʻo faʻatali mo le itula ma le afa. Na faasoa mai e le au ofisa na aumai e Tomasi le pizza i tagata fiaaai.
Na taʻua e le PGPD i le pou: "O le matou Ofisa o Thomas mai le Ofisa o Leoleo Itumalo Fa i Oxon Hill na faia se galuega lelei. Talu ai nei na sili atu ai o ia i se tagata nofomau i le Mauga o le Malumalu.”
Fa'asoa i lau nusipepa patch i le lotoifale. La'u mai la matou telefoni feavea'i mai le App Store po'o le Google Play.
E i ai sou manatu mo se tala? Afai ei ai ni au fautuaga, fautuaga poʻo ni fesili, faʻamolemole faʻafesoʻotaʻi aʻu ile jacob.baumgart@patch.com. Mulimuli mai ia te aʻu i luga o le Twitter @JacobBaumgart ma le Facebook @JacobBaumgartJournalist mo tala fou a Anne Arundel County ma Prince George County.


Taimi meli: Aukuso-30-2021

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou