O le aveta'avale DoorDash e tu'uina atu i tagata fa'atau pepa pisinisi pa'u mamafa e tusa ai ma fa'atonuga a McDonald

E toʻatele tagata i le Iunaite Setete e ono ioe o le faʻaogaina o meaʻai o se nofoaga susulu i le taimi o faʻamaʻi.
E oo mai lava i le taimi nei, i le toe tatalaina o ofisa, pa ma faleaiga, e toatele tagata e ono oka mai, aua o le mea moni, o le a se mea e sili atu nai lo le le saunia o meaʻai pe sui ofuvae taʻaloga e ai?
Ae ina ua tatala e se tagata TikTok lana ato tiliva meaai, na faateia o ia i le mauaina o falai Farani a McDonald o loʻo i ai se mea na te matua le manaʻo ai.
Na tatala e le tagata TikTok Suzie (@soozieque) lana oka DoorDash ma iloa ai o le aveta'avale na aofia ai le kata pisinisi mo le taimi atoa pe a uma le taumafataga. O le mea e sili atu ona leaga, o kata pisinisi e faʻaaogaina mo auaunaga paʻu mamafa.
I le vitio, na faʻaalia ai e Suzie i le aofia se kata Herbalife meaʻai o loʻo nofo i luga o se fata i tafatafa o Farani fries. Ina ia aloese mai le sasaina o faamatalaga patino a le avetaavale, sa ia ufiufi le pito i luma o le kata i se tasi o falai Farani. Peitaʻi, ina ua ia liliuina le kata, na ia iloa ai na tusi mai le avetaavale: “E paʻu loʻu mamafa, e faapefea ona ou faia!”
E oo mai i le taimi nei, ua silia ma le 31,000 tagata na matamata i le vitio, ma e ui lava ina le fiafia nisi o le au faʻamatalaga i le mauaina o ni mea le mafaufau i le igoa o Suzie, ae na talie isi faʻamatalaga e aofia ai Suzie.
Ae ui i lea, o le tele o tagata faʻaoga e popole o le avetaʻavale DoorDash o loʻo tuʻuina le kata i totonu o le afifi o le a solia ai tuutuuga a le kamupani o le maliliega.
Fai mai se tasi tagata faʻaoga: "E le tatau ona latou faia lena mea." "Na ou talosaga mo DoorDash ma na ou fai atu foi e aua le taumafai e faatau atu mea totino i tagata faatau DoorDash."
E ui o le toʻatele o tagata fai faʻamatalaga na mafaufau i tagata na tatalaina e le au kuka le ato ma e ono taulimaina e ese mai manatu o meaʻai (aemaise lava a o tatou feagai pea ma le faʻamaʻi), na faʻamautinoa e Susi i tagata uma e leʻi tatalaina le ato. Na ona pau lava e le avetaavale le kata i le pito i luga o le ato.
Matou te faʻamoemoe o le a le atiina ae e avetaavale le masani o le faʻaopoopoina o mea tau maketi i le faʻamatalaga tuʻuina atu. E leai se tasi e mana'o i le fa'amasinoga i le isi a latou 'aiga fa'ai vave.


Taimi meli: Me-26-2021

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou