O le ave taavale tiliva a le McDonald “ua tuu le tusi faamaonia o meaalofa kalapu e paʻu le mamafa i totonu o le taga meaai a le tagata faatau”

Na fa'asoa e se tagata TikTok se vitio fai mai na tu'ua e lana aveta'avale DoorDash se ofo fa'alauiloa mai se kalapu pa'u mamafa i totonu o le ato tiliva a McDonald.
Na ta’ua e le au fa’atau kiliva a le McDonald na fa’ate’a o ia ina ua fa’ailoa mai ua galo i le ave ta’avale le pepa fa’atau a le kalapu pa’u mamafa i totonu o le ato.
O se tagata fa'aoga TikTok (ma le igoa fa'amatalaga Soozieque) na fa'atonu le McDonald's i DoorDash, o se kamupani tiliva meaai a Amerika.
E tusa ai ma ripoti, o nisi o ave taavale tiliva ua latou faʻaogaina lenei avanoa e faʻalauiloa ai a latou pisinisi faʻapitoa e ala i le faʻapipiʻiina o coupon poʻo isi mea faʻalauiloa i totonu o latou okaina.
E tusa ai ma le Fox News, ina ua ia fanauina, na ia mauaina se ofo faʻalauiloa mo se kalapu paʻu mamafa.
E tusa ai ma le vitio a TikTok, e talitonu le fafine na tuʻu e le avetaʻavale DoorDash le kata faʻalauiloa i totonu o le ato ave.
O le fa'alauiloaina po'o le fa'atau atu o oloa a le tagata lava ia a'o la'uina atu e le aveta'avale oloa i le kamupani e solia ai aiaiga o le auaunaga a DoorDash.
Na fa'alogologo tagata i fa'amatalaga a le vitiō e fa'asoa atu ai lo latou 'ino'ino i le pa'u mamafa.
“'Pa'u mamafa, fesili mai pe fa'apefea', e pei lava ona e fa'atonu le McDonald's, o le a le ituaiga polo maualalo?" fai mai se tasi tagata fa'aoga.
Na tusia e le isi: “E masani lava ona ou tetee i le tuua o ni faamatalaga le lelei, ae o le a ou tuuina atu ia te oe se pasi.”
O isi e sili atu le alofa i le avetaavale ma manatu atonu o se mea na tupu, ma e leai se uiga o le avetaavale.
Na faapea mai se tasi: “Atonu o loo taumafai lenei tagata e suʻe tupe, e faia mea uma e mafai ai e maua ai tupe, nai lo le faia i totonu.”


Taimi meli: Me-17-2021

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou