E faʻafefea e faleʻaiga ona teteʻeina le coronavirus fou e ala i le toe mafaufau i le afifiina

O faʻamaumauga o faleaiga tapunia e fesoʻotaʻi ma faʻamaʻi e matua faateʻia lava: Fortune na lipotia i le amataga o lenei tausaga e 110,000 pa ma faleaiga o le a tapunia i le 2020. O le mea moni faʻanoanoa talu ai na faʻasoa muamua faʻamaumauga, atonu e tele atu nofoaga tapunia. I lenei taimi vevesi mo le pisinisi o meaʻai ma meainu, e fesoasoani tele le sailia o se laina siliva, o se tasi o ia mea e mafai e i tatou uma ona faasino atu i se nofoaga pele e tasi na sao mai i tulaga e le mafaamatalaina. E tusa ai ma le Nation's Restaurant News, o se auala taua mo faleaiga e tetee atu ai i le faʻamaʻi ma faʻaauau pea ona faia, o le faʻapipiʻiina lea.
A'o tapunia fale'aiga i le atunu'u ona o le va'ava'ai mamao ma mana'oga e ufiufi, o fale'aiga ua liliu atu e ave i fafo, ave i fafo, ma piki i tafatafa o le ala - ua uma ona e iloa le vaega lea. Ae o mea moni ua faʻamaonia ai mo suiga faʻapitoa uma, o le faʻaiʻuga poto faʻapipiʻi tutusa e iai foi sona sao.
Mo se faʻataʻitaʻiga, o le RPM pito i luga o le faleaiga a Chicago e tatau ona suʻeina se auala e momoli atu ai ana taumafataga manaia o steak ma meaʻai Italia i le auala atoa i fale o tagata e aunoa ma le ositaulagaina o le lelei. fofo? Su'i mai pusa palasitika e ave i pusa alumini, e mafai ona tu'u sa'o ile ogaumu a le tagata fa'atau mo le toe fa'amafanafanaina.
I le Aai o Niu Ioka, o Osteria Morini e fa'apitoa i le pasta fou faatoa fai. Ae pei ona tatou iloa uma, o nei mea e faigata ona tuʻuina atu aua i le aluga o taimi, o saimini vela e mitiia uma le sosi e pei o se omomi, ma o le meaʻai e tuʻuina atu i lou faitotoʻa e foliga mai o se paluga lapopoa, faʻapipiʻi . O se taunuuga, ua teu faafaigaluega e le faleaiga i ipu fou, loloto e mafai ona faaopoopo atili sosi-sili atu nai lo saimini e mafai ona mitiia i le taimi o felauaiga.
Mulimuli ane, i Chicago's Pizzeria Portofino (se isi faleaiga a le RPM Group), o le afifiina na avea ma se ituaiga o kata pisinisi. O le pizza o se mea'ai talafeagai mo le ave i fafo, ma o le pusa pizza masani e le'i fa'aleleia. Ae na faaopoopo e Portofino se faasologa o ata mata'imata i lanu susulu i ana atigipusa, o se gaioiga na fuafuaina e faʻaalia ai le faleaiga i totonu o le afifiina ma manatua pea i le isi taimi e manaʻo ai tagata faʻatau e oka se pizza. E le o se mea e ofo ai le 'aiga o le afiafi i totonu o se atigipusa manaia?
I le faaopoopo atu i nei mea fou o le afifiina, o le tala a le NRN na talanoa foi e uiga i isi faiga atamai na faia e faleaiga e tali atu ai i le tapunia o faleaiga ma luitau eseese tau pisinisi, e aoga tele le faitau. Ou te iloa o le isi taimi ou te aumaia ai i le fale se meaʻai matua vela lelei, o le a ou maua se malamalama fou i mafaufauga fatufatuaʻi uma e mautinoa ai e taunuu.
O le fa'afitauli tele na ou va'aia i le taimi o le matou tausaga e alu ese ai, o le fa'afefe o le susu. Styrene/palasitika fata ma tapuni, pe tutusa mea po o pepa malo, e tatau ona faatumauina le vevela, ae aua le faʻafefe e puipuia ai le condensate mai le susu mea o loʻo i totonu. O le mea e sili ona leaga o lo'o fa'aaoga pea taga iila nai lo pepa. Ou te fiafia e vaʻai i se mea toe faʻaaogaina e mafai ona pulea le susu ma le faʻafefe aʻo faʻamafanafanaina meaʻai. O le pusa pulupulu / tapuni e sili atu, ae ona o totonu e foliga mai e faʻafefeteina (ina ia taofia ai i latou mai le mitiia o le sua ma faʻamavae), matou te toe foʻi i le sikuea tasi. Masalo o se pito i lalo/fata e sili atu ona lamolemole, faʻamalo pe faʻamaufaʻailogaina, ma se isi pito i luga, faʻatasi ai ma se mea talatala i totonu ma leai se faʻamaufaʻailoga, e puʻeina ai nisi o susū e alu aʻe mai meaʻai. A o tatou talanoa e uiga i le atinaʻeina o lenei pisinisi, aisea e te le vaʻai ai i se mea e sili atu le mafiafia, lea e mafai ona faʻavevela i totonu o se faleaiga aʻo leʻi faʻatumuina i meaʻai e fai ma faʻavevela pe a tuʻuina atu meaʻai?


Taimi meli: Nov-16-2021

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou