Tau Falegaosi mo Saina Fa'alauiloa ato maalili Insulated Lunch maalili ato mo apa

Sa i ai se taimi na ta'alo ai i taaloga vitio o lona uiga o lau amio e pei o le mea na mana'o ai le na faia ta'aloga. E pei ona lipotia e Polygon i le Aso Faraile (Me 21), o lona uiga e mafai ona e faʻatau se taga Gucci faʻapitoa e pei o se taga Gucci moni.
I aso nei, e masani lava le mafai ona fai lau avatar i ni auala eseese, pe o le faʻamaeʻaina o se vaega o se taʻaloga poʻo (i le tulaga o le lauiloa tele Roblox) faʻatau lavalava ma lauulu i luga o le maketi mataʻutia.
Roblox fa'atau atu ana lava tupe fa'atekinolosi Robux-e pei o le Aso Faraile, o le tau o le 1,700 Robux e $19.99-tagata fa'aalu i ta'aloga po'o luga o le maketi. I nisi tulaga, o mea tau maketi e fa'atau atu o se vaega o se fa'alavelave fa'asaina.
O se tasi o gaioiga o le Gucci garden experience, lea e mafai ai e tagata faʻaoga ona faʻaalu se taimi pe alu faʻatau i le avanoa na faia e Gucci. E ui lava o le mea na tupu na ulagia e tagata faʻaoga, ae na faʻaauau pea ona faʻatau atu e Roblox oloa Gucci, o nisi o ia mea na faʻavae i luga o oloa moni mai le faʻaputuga a le kamupani.
O se tasi o mea o se atotupe mama, tau i le 475 Robux, pe itiiti ifo i le $6. E ui atonu e le fiafia tagata fiafia i gaoioiga a Gucci, ae ua avea atotupe ma mea e sailia.
Na amata ona faʻatau atu e Tauren ni atotupe mama i tau maualuga. Na faamaumauina e se YouTuber se fefaʻatauaiga. Na fa'atau e se tasi se ato pa'u 350,000 Robux, e tusa ma le US$4,115. E oo atu i le faaiuga o le aso, o le averesi o tau o Gucci atotupe ua oo i le $1,578. O le tau moni o le taga Gucci e maualalo teisi.
"O se tasi lea o faʻataʻitaʻiga o se maketi tutoʻatasi mo mea e faʻaaogaina e tagata faʻaoga (faʻaaogaina e se vaega o tama taʻaalo) i luga o Roblox," Polygon lipoti. "O Roblox e iai lana lava pisinisi faʻatau, ma o nei faʻatauga masaesae e faʻamanatu tele le faʻatauina o mea e le masani ai i se faʻamaʻi. I le taimi nei, e ui ina inoino tagata, ae e manaʻo tagata uma i lenei mea.
Roblox na faalauiloa faalauaitele ia Mati ma se faamaumauga tuusao lisi. E pei ona lipotia mai e le “PYMNTS” i le amataga o lenei tausaga, e ui lava na taʻua e le Polygon o se “site a tamaiti,” o loo galulue malosi foʻi le kamupani e faatosina mai tagata matutua.
Faʻamatalaga e uiga i suʻesuʻega: O tagata faʻatau Amerika e vaʻaia le cryptocurrency e sili atu nai lo na o se faleoloa o tau: O le 46 miliona fuafuaga fai mai latou te fuafua e faʻaaogaina e totogi ai mea uma mai auaunaga tau tupe i faʻatau. I le "Cryptocurrency Payment Report", na suʻesuʻeina e le PYMNTS le 8,008 tagata faʻaoga ma tagata e le faʻaaogaina i le Iunaite Setete e siaki pe faʻapefea ona latou fuafua e faʻaoga le cryptocurrency mo faʻatauga, o le cryptocurrency latou te fuafua e faʻaoga, ma pe faʻafefea ona aʻafia le taliaina e le aufaioloa i filifiliga a tagata faʻatau Ma tupe faʻaalu a tagata faatau. .
E ui lava ua faʻaaogaina faʻasalalauga numera, o le tele o tagata faʻatau e sili atu le faʻatautaia o pisinisi i lala. O se suʻesuʻega talu ai nei na faʻaalia ai ...
O lo'o taulamua pea le fa'asoa tupe, masalo o se mea lilo. Ae i tausaga talu ai nei, mea moni ma avanoa ...


Taimi meli: Me-26-2021

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou