Fuafuaga mo le Faigofie: ACOOLDA's User-Centric Food Delivery Bags

26

Tokyo, Iapani, o se taulaga e taʻutaʻua i ana meaʻai ma le televave o le olaga, o se auaunaga faʻatau meaai i le lotoifale, TokyoDeliver, na feagai ma se luʻitau na aʻafia ai lona faʻaogaina lelei ma le faʻamalieina o tagata faatau. O le mataupu o lo'o i ai o le tausia lea o le vevela sili ona lelei o mea'ai na kilivaina, ma mautinoa e o'o atu i tagata fa'atau e pei lava ona fou ma manaia e pei ona i ai i le taimi na tu'ua ai le fale'aiga.

UlufaleACOOLDA , o se taʻitaʻi faʻavae i Guangzhou i totonu o pisinisi ato vevela, faʻatasi ai ma se tala faʻasolopito mauoa na amata mai i le 2013 ma se poto masani malosi i le faʻatulagaina o fofo e faʻatatau mo le tuʻuina atu o meaʻai, tagata faʻatau, ma faʻatonuga tutusa. Faatasi ai ma se aufaigaluega e sili atu i le 400 tagata faigaluega tuuto ma se fale gaosi oloa i Yangchun, Guangdong Province, ACOOLDA faʻamaualuga ia lava i le umiaina o tusipasi BSCI ma ISO9001, e faʻaalia ai se tautinoga i le tulaga lelei ma le faʻaogaina lelei.

TokyoDeliver, ina ua maeʻa suʻesuʻega maketi, liliu atu i le ACOOLDA, tuʻuina atu i le faʻailoga le galuega o le mamanuina o taga tuʻufaʻatasia o meaʻai e faʻafefiloi lelei ma a latou faʻagaioiga tilivaina aʻo faʻamautinoaina o loʻo tumau pea le lelei o meaʻai i le taimi o femalagaiga. O le lu'itau o le faia lea o se ato e le gata e lelei le vevela ae fa'apea fo'i ona fa'amalieina le aufaipe'a o lo'o fealua'i i totonu o le si'osi'omaga mafiafia o le taulaga.

ACOOLDA, fa'atasi ai ma lona fa'aoga-fa'aoga, na fausia se fa'asologa o ato fa'amalo, fa'ainisinia ma'oti e fa'amalieina mana'oga patino o TokyoDeliver. O ato na gaosia i mea faʻapipiʻi maualuga, faʻamautinoa o loʻo tumau pea le vevela pe malulu, pe a manaʻomia, i le faagasologa o le tuʻuina atu. E le gata i lea, o le ergonomic design na faʻamautinoaina e mafai e le aufaigaluega tilivaina ona faʻafeiloaʻi i auala pisi o Tokyo ma le faigofie ma le mafanafana, ma faʻaleleia atili ai lo latou lelei.

Na iloagofie i'uga. Na molimauina e TokyoDeliver se siitaga tele i le faamalieina o tagata faatau, faatasi ai ma iloiloga e viia ai le tumau o le vevela ma le lelei o meaʻai na avatu. Na fa'aalia e le 'aufaigaluega tilivaina le agaga fa'afetai mo ato fa'ata'atia lelei, lea na fa'aitiitia ai le fa'atiga ma fa'afaigofie le tilivaina.

I se faʻamatalaga, na faʻasoa ai e le Pule Sili o TokyoDeliver, "Ua le gata ina saunia e le ACOOLDA ia i matou se oloa ae o se fofo atoatoa na siitia ai le lelei o la matou auaunaga ma faʻaleleia ai lo matou igoa tauleleia. O ato fa'aleaganu'u ua avea ma vaega taua o a tatou fa'agaioiga, fa'amautinoa o lo'o ave pea a tatou mea'ai ma le lelei atoatoa i le mafaufau."

O le faigamalaga a le ACOOLDA ma TokyoDeliver o se molimau i lana tautinoga le maluelue i le tuʻuina atu o fofo fou, faʻaoga-tagata faʻaoga i totonu o pisinisi ato vevela. Faatasi ai ma le sefulu tausaga le umi o le talatuu i totonu o pisinisi ato, o loʻo faʻaauau pea ona agai i luma le ACOOLDA, e faia ni fofo e le gata ina ausia ae sili atu i manaʻoga o tagata faʻatau, faʻamautinoa pe o se pisa vevela vevela poʻo se suamalie malulu, e oʻo atu i le tagata faʻatau i se tulaga le lelei.


Taimi meli: Oke-12-2023

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou