Na taʻua e le sui peresitene o le LPS Industries, o le toe faʻafoʻisia o se aga masani, ae le o se faiga masani

O lenei 'upega tafaʻilagi o loʻo faʻatautaia e se tasi pe sili atu kamupani e umia e Informa PLC, ma o puletaofia uma o latou ia. O le ofisa resitala o Informa PLC o le 5 Howick Place, Lonetona SW1P 1WG. Resitala i Egelani ma Uelese. Numera 8860726.
Na faatelevave le tafe mai i le taimi o le faʻamaʻi. O le tapunia o taulaga uma i Saina na faʻalavelaveina ai le gaosiga, ma aʻo faʻaitiitia faʻamaumauga ma faʻagesegese felauaiga, na faʻapea foi le numera o kamupani gaosi oloa i le Iunaite Setete. Le lesona na aʻoaʻoina: Faia i le US o le auala sili lea e faʻamautinoa ai se filifili sapalai faatuatuaina.
â???? O le toe foʻi mai o le gaosiga o loʻo i ai nei, aemaise lava i le faʻapipiʻiina o pisinisi, ua manuia ai kamupani Amerika i Matu, ma matou te talitonu o le a faʻaauau pea lenei mea i se taimi pupuu ma umi, â???? Paul Harencak, Sui Peresetene o le Atinaʻeina o Pisinisi ma Auaunaga Faʻatekinisi i LPS Industries Say. O le ofisa autu i Moonachie, New Jersey, LPS Industries o se tama'ita'i, ISO 9001: 2015â???? fa'amaonia le gaosiga ma le fa'agaoioiga o afifiina fetu'utu'una'i. O lenei kamupani a le aiga o loʻo i ai se talaʻaga o le tuʻuina atu o fofo fatufatuga i tagata faʻatau mo le silia ma le 60 tausaga.
Na taʻu atu e Harencak i le "Plastics Today" e ala i lana galuega gaosi palasitika, e tasi le mea na ia aʻoaʻoina e uiga ia Saina o le "faʻatau maʻaleʻale." E le gata i le sa'o o le gaosiga o oloa ma le taulimaina o mataupu tau meatotino, o lo'o feagai foi le au gaosi oloa a Amerika ma le tuai o felauaiga ona o le utiuti o pusa uta.
â???? Matou te faʻatau mai fafo pe a matua manaʻomia, ma faʻatau ni sapalai e le mafai ona gaosia i Initia ma Siamani, â????? o lana tala lea. â???? Matou te le fa'atauina atu a matou faiga. E taua ia i tatou le fa'atumauina le pulea oa tatou oloa? ? ? ? Taulima i le tele e mafai ai. â????
E toe o mai tagata uma? â???? Leai, e leai, ae ou te talitonu o loʻo i ai sina fafaguina e faʻapea o le toe faʻaleleia o se auala e maua ai se punaoa faʻalagolago i sapalai, â????? fai mai Harenkak. ????E tele naua mea o loʻo aʻafia ai i aso nei, e pei o le le lava o maketi o mea mataʻutia ma le siʻitia o tau. Ou te leʻi vaʻaia lava le faʻatupuina o le polyethylene i masina uma e pei o lenei tausaga. O loʻo iai foʻi le faʻatupulaia o tau o felauaiga ma le tau o le felauaiga o palleti. E le gata i lea, e tele sapalai o loʻo tufatufaina atu, o lona uiga e le mafai ona tatou okaina nisi mea faʻapitoa i soʻo se taimi tatou te manaʻomia ai. O le mea lea ou te manatu ai o le a avea le toe fa'afo'i o se aga ae le o se faiga masani. ? ? ? ?
I le avea ai ma se gaosiga o ata tifaga, na faaopoopo atu ai Harencak e faapea o lana kamupani ua faia ni laasaga sili i le tuuina atu o tagata faatau i mea e mafai ona toe faʻaaogaina ma toe faʻaaogaina. E amata mai ia Ianuari o le tausaga nei, ua aveese uma e lona taulaga taga pepa iila, ma o le a aveese foi taga pepa ia Ianuari 1 o le tausaga fou. â???? O fea e taofi ai lenei mea? â???? O le fesili lea a Harlenkak.
â???? Ou te manatu o loʻo i ai le avanoa mo filifiliga gafataulimaina. O lo'o matou faia le su'esu'ega tatau, ae o tau, sapalai ma le fa'amautu o le ola fa'amau o ni fa'afitauli tetele uma. O le vaega pito sili ona lelei o le mafai lea ona filifili filifiliga gafataulimaina e talafeagai mo faʻaoga faʻapitoa. O ato fa'apalapala e lelei tele mo le puipuia o nusipepa, ae o le taumafai e tu'u mea'ai lelei i taga fa'apalapala e le aoga.
Na faailoa mai e Harencak e iai lava le manaʻoga mo palasitika. â???? E le fa'aleagaina e palasitika â???? E leaga tagata,? ? ? ? Fai mai o ia.
E talitonu foi Harencak o le a faateleina le manaoga mo afifiina na faia i le US. ???? O le afifiina o mea'ai, afifiina o otaota mata'utia, mea fa'apipi'i mo felauaiga, ma teutusi ma oloa fa'apipi'i mo mea tau alamanuia ua fa'aosofia uma ai le fiafia o tagata. Matou te talitonu o le a iloa e tagata faʻatau i Amerika i Matu o faʻamanuiaga o taimi faʻavave vave ma sili atu le lelei o le a faʻaauau pea ona faʻamaonia le toe foʻi mai. â????


Taimi meli: Oke-09-2021

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou