Balenciaga Tusia faitioga mo Travel-Inspired Pre-Pall Collection

E mafai ea ona mou atu lona aloiafi? O se tasi lea o fesili na tulaʻi mai ina ua maeʻa le aoina a le Balenciaga aʻo leʻi oʻo i le tautoulu 2021, lea na paʻu i lalo o se numera numera i le faaiuga o le vaiaso. Na tu'uina atu i tua o fa'ailoga iloga, o le fa'aputuga o se fa'afefiloi o ta'aloga fa'avae ma fa'ailoga mata'utia a Demna Gvasalia fa'atonu fa'afofoga e pei o matatioata mata'utia, ato lima fa'asolo, ma peleue puffer. Ae ui i lea, e ui lava o faʻamatalaga ua avea ma masani mo tagata mamanu i aso nei, o mea sa fou ma fiafia ua lagona nei ua sili atu.
Talu mai le fa'aaliga muamua a Gvasalia i le fale fa'atau Falani i le 2016, ua fa'aitiitia le ta'uta'ua o Balenciaga mo lona aulelei muamua ma sili atu ona uiga fa'atauemu ma uiga malie. O le mea moni, e ui lava o faʻaputuga uma e vaʻavaʻai i vaega tamaʻitaʻi e pei o laʻei malolosi ma tautaliga faʻamatalaga faʻateleina, i nei aso, o le upu "Balenciaga" e sili atu le mafaufau i faʻailoga Instagram a le brand nai lo se isi lava mea. O le nofoaiga a Gvasalia na amata i se suiga tele i luga o ala o faasalalauga, ma talu mai lava ona lafoina e le faailoga ni ata lilo ma le le mautonu, e leai ni faaupuga: o se tamai taifau i matatioata lapopoa, o se taga Hourglass lanu mumu e faʻapipiʻiina i le va o se pea vae peʻa, se aniani. fa'atasi ai ma se ata o le anime foliga e fa'aulu i se mama fa'amatalaga tioata. Na ia toe fa'afouina fo'i sitaili e pei o le taga o le "A'ai", ma e masani ona fa'apena ma le iloa lelei vaega Balenciaga i fa'ailoga ma lanu e toetoe lava tutusa ma Ikea, Uber Eats, ma e o'o lava ia Bernie Sanders i le tauvaga a le peresetene.
O le aoina a o le'i o'o i le tautoulu, na fa'atau ata fa'asaga i fa'ailoga fa'ava-o-malo i le agaga femalagaa'i, na va'aia ai le tele o saini a Gvasalia na ia fa'aulu mai Vetements: lapopo'a silhouettes, fa'afefiloi o ta'aloga ma ofu aloa'ia, ma peleue tele ma la'ei. Ae ui i lea, e leai se tasi o ia mea na foliga mai na i ai le aloiafi tutusa na amataina ai lana nofoaiga Balenciaga. O nisi o fa'asinomaga aganu'u pope na sau i foliga o mitiafu Hulk ma pulou, ma se logo e pei o le GAP ua fa'aigoaina o le "GAY." Na toe foʻi Gvasalia i taʻaloga masani e pei o lana faʻailoga "BB", faʻafefe i luga o le matagi ma pulou peisipolo. O le tele o ato, ofu, ma ofu i fafo na foliga mai o ni faʻaopoopoga i lona lava faʻalelei faʻalelei, ma e ui lava o se tasi faʻafouga na oʻo mai i foliga o mea faʻatumauina, e leai se tasi o vaega na tuʻufaʻatasia faapitoa. E ui lava o mea lata mai a Balenciaga ua sili atu ona liliu atu i le uiga ese nai lo le aulelei-e pei o mulivae faʻailoga o tamatamaivae, seevae faʻaofuofu, ma ato faʻataʻitaʻiga o taga meaʻai a taifau-ma e masani ona faʻatau atu, e foliga mai o le "tele o se mea lelei" e mafai. e mafai.
E mafai ona mafua lenei mea ona o le taimi: i le uma, o le faʻaputuga tuʻufaʻatasia o le "Aria" ma Gucci-lea na taʻua e le toʻatele o le galulue faʻatasi o le sefulu tausaga-na faʻamuamua i aso na muamua atu i se faʻalavelave mataʻutia. Peita'i o le agaga fa'a'ese'ese ma le fa'atauva'a ua fa'amoemoeina e le to'atele mai ia Balenciaga e foliga mai e le'i atoatoa ona iai i le fa'aputuga fou a Gvasalia. O le tele o le vavae ese e sili atu le leaga nai lo le manaia, ma o lenei tusitala o loʻo mafaufau pe fia se pea o le paʻu saʻo vae vaivai poʻo le afu e leai ni foliga e tau pe a latou i tafatafa o le fale Farani nai lo, fai mai, Hanes poʻo se faleoloa tuai. O fasipepa e pei o ofu fugala'au 80s-musika leotele, seevae vae-vae-vae-maualuga-matau vae, ma teuga soona fai o se alofaga laveai laitiiti, ae o le aotelega latou te le'i lagonaina se mea fou. I se tulaga lautele, o le aoina e foliga mai e leʻi gaoioi le nila, i se tulaga; e leai se mea e sili ona suatia le eleele pe faate'ia e le'i fa'aalia e Gvasalia i fa'aputuga ua tuana'i, ma e le'o manino pe mafai e ia lavalava ona "taofia a latou lava" e aunoa ma le fa'apipi'iina o le igoa fa'ailoga taugata.
E foliga mai foi ua fevaevaeai tagata lautele i tala fou a Balenciaga. A'o fa'ailoa mai e le fa'amatalaga fa'aigoa o José Criales-Unzueta le fa'ailoga manino a le Gap, e le'i iai sana fa'afetai tele mo le aoina. "Ua ou le toe fiafia ia Balenciaga. O le mea na lagona muamua le faʻalavelave ma le luʻitau ua lagona nei ua faʻamoemoeina ma ua le maua, ”o le tala lea a Criales-Unzueta i luga o le Instagram Stories, ma faʻaopoopo mai pe faʻafefea ona "le fiafia pe sili ona manaʻomia" lavalava. O le YouTuber ma le tagata faitio o Luke Meagher (AKA Haute le Mode) na tutusa lelei le ioe i luga o le Instagram e faapea o le aoina e "leai se mea e latalata i le fouvale," e ui na ia matauina pe na faapefea ona i ai le fiafia o Cristobal Balenciaga i le voluma.
E le'i fiafia fo'i le au maimoa. O nisi na taʻua lo latou fiafia mo nisi ato ma seevae i luga o Instagram ma Twitter, ae masani ona faʻamalamalamaina pe faʻafefea ona latou le fiafia i le aoina. "Na e filifilia nisi o foliga sili ona lelei, ae ou te le iloa pe o le a se mea e mafaufau i ai e uiga i le aofaʻi atoa," o le tala lea a se tasi tagata faʻaoga i luga o le pou a Meagher, ae o le isi na masaa i lalo o le Instagram feed post a Criales-Unzueta: "Faʻasino ma sii mai pea lava pea. e aunoa ma le faʻaalia o lavalava ma oloa e fatufatuaʻi, faʻafiafiaina ma fou e le toe faʻaumatia ma e leai mo ni nai vaitau i le taimi nei."
Po o fea lava e alu i ai Balenciaga i le lumanaʻi, e manino lava o le aoina aʻo leʻi oʻo i le tautoulu e tatau ona finau ma faʻafefiloi vave iloiloga ma le malosi o tagata lautele mo lavalava ma le loto pe a oʻo i faleoloa i lenei taumafanafana.
Fa'asoa i la matou nusipepa ma mulimuli mai ia i matou i luga o le Facebook ma le Instagram e tumau ai i le taimi nei i tala fou uma ma tala fou a pisinisi.
var googletag=googletag||{};googletag.cmd=googletag.cmd||[];(function(){var gads=document.createElement('script');gads.async=true;gads.type='text /javascript';var useSSL='https:'==document.location.protocol;gads.src=(useSSL?'https:':'http:')+'//www.googletagservices.com/tag/js/ gpt.js';var node=document.getElementsByTagName('script')[0];node.parentNode.insertBefore(gads,node);})();
googletag.cmd.push(function(){googletag.defineSlot('/2344792/skyscraper_300x600′,[300,600],'div-gpt-ad-1395159890273-0′).addService(googletag.pubads(bad)); ().enableSingleRequest();googletag.enableServices();});


Taimi meli: Me-17-2021

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou