ACOOLDA's Insulated Delivery Bags: Ole Fofo Sili mo le Pulea o le Temperature

I le malosi ma le televave o le lalolagi o le tuʻuina atu o meaʻai, o le tausisia o le vevela saʻo mo meaʻai o se luʻitau taua. ACOOLDA, o se taʻitaʻi i totonu o pisinisi ato lima faʻapipiʻi e faʻavae i Guangzhou, Saina, ua faʻafouina lenei avanoa talu mai le 2013. Faʻapitoa i le mamanu ma le gaosiga o taga faʻatau meaai ma taga faʻafeiloaʻi, ACOOLDA ua avea ma uiga tutusa ma le lelei ma le lelei i le gaosiga o oloa. .

Le Fa'afouga I tua o ato Tiliva Mea'ai a le ACOOLDA

O taga tiliva mea'ai a le ACOOLDA ua mamanuina i tekonolosi fa'apitoa e fa'amautinoa ai le pulea lelei o le vevela. O taga nei e le na o ni koneteina; o ni fofo fa'ainisinia mo se tasi o fa'afitauli sili ona mamafa i le fale gaosi mea'ai. O le tekonolosi fa'a'ese'ese o lo'o fa'aogaina i ato fa'atau a le ACOOLDA e fa'amautinoa ai e tumau pea le vevela po'o le malulu o mea'ai, pe a mana'omia, fa'asao le fou ma le tofo.

A Tagata Fa'atau Success Tala: Le Italia Faleaiga i Kanata

Se'i o tatou su'esu'e le aafiaga o se fale'aiga Italia i Toronto, Kanata, lea na feagai ma le lu'itau o le tilivaina o pisa suamalie e aunoa ma le aveesea o le vevela ma le masi. Ina ua mae'a faigapa'aga ma le ACOOLDA, sa latou fa'avasegaina se fa'asologa o ato fa'amea'ai fa'amamafa e fa'atatau i o latou mana'oga. O taga nei e le gata ina vevela ai pizza i le taimi o femalagaiga ae faʻapea foʻi ona faʻatumauina le masi o le paʻu. O le i'uga o se si'itaga tele i le fa'amalieina o tagata fa'atau ma le si'itia iloga o le toe fa'atonuina.

Le Fa'asilisili ole ACOOLDA's Takeaway Delivery Bags

O ato tiliva a le ACOOLDA e tulaga ese i le maketi mo lo latou fa'a'ese'ese maualuga, tumau, ma le faigofie o le fa'aoga. O taga nei ua mamanuina e tatalia le faigata o le faʻaaogaina i aso uma aʻo faʻamautinoa e oʻo atu meaʻai i tagata faʻatau i se tulaga sili ona lelei. O le faʻaaogaina o mea e sili ona lelei ma metotia faufale faʻapitoa o lona uiga o nei taga e le gata e aoga ae faʻapea foʻi e umi.

Foia o Lu'itau: O se Su'esu'ega Tulaga i Ausetalia

I Melepone, Ausetalia, o se auaunaga tiliva sushi sa tauivi e tausia a latou ipu i le vevela saʻo i le taimi o femalagaiga. O le luʻi o le tausia o le sushi malulu ma fou. ACOOLDA's insulated takeaway delivery ato na maua ai le tali sili. Fa'atasi ai ma le fa'amaluluina fa'amalulu, o taga nei na fa'amautinoaina o le sushi e tumau pea lona fou, tofo, ma le tino, e o'o atu ai i le fa'aleleia atili o tagata fa'atau ma fa'ateleina le fa'amaoni o ituaiga.

A'o'oga a le ACOOLDA i le lalolagi atoa ma le Tautinoga i Tulaga Lelei

Faʻatasi ai ma le faʻalauteleina o le gaosiga o gaosiga i Yangchun City, Guangdong Province, ma faʻafaigaluegaina le silia ma le 400 tagata faigaluega faʻapitoa, o le ACOOLDA o loʻo i luma o le pisinisi ato lima faʻafefe. O le tautinoga a le kamupani i tulaga lelei o loʻo faʻaalia i ana tusipasi BSCI ma ISO9001, e atagia ai lona tausisia o tulaga faʻavaomalo.

Le Aafiaga i le Iunaite Setete

Ua iloga le manuia o le taumafaiga a le ACOOLDA i le maketi a le Iunaite Setete. Na fa'aaogaina e se laina o fale kofe i le Aai o Niu Ioka ia ato fa'afafa fa'amama a le ACOOLDA ma ato fa'atau mea'ai mo a latou auaunaga tiliva meainu. O taga nei na fesoasoani i le tausia o le kofe i le vevela atoatoa o le tautua, faʻaleleia atili le poto masani o tagata faʻatau ma faʻamalosia le igoa o le filifili kofe mo auaunaga lelei.

Fa'ai'uga

O taga tiliva mea'ai fa'amama a le ACOOLDA ma ato tiliva e ave i fafo o lo'o fa'atusalia ai le tumutumuga o fa'afouga i le pisinisi tiliva mea'ai. E ala i le taulaʻi atu i le maualuga o le pulea o le vevela, tumau, ma le faʻamalieina o tagata faʻatau, ua faʻavaeina e le ACOOLDA o ia lava o se taʻitaʻi i le tuʻuina atu o fofo e faʻafetaui ai manaʻoga faʻaleleia o le maketi o meaʻai. A'o fa'aauau pea ona fa'atupula'ia ma fa'atuputeleina le alamanuia, o le ta'utinoga a le ACOOLDA i le tulaga lelei ma le fa'afouga ua fa'atulaga lelei e fa'afetauia lu'itau a taeao. O a latou oloa e le na o le tilivaina o meaai; latou te tu'uina atu le fa'amalieina, tulaga lelei, ma se tautinoga i le tulaga lelei.


Taimi meli: Tes-07-2023

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou