O se ato matafaga e iai se mea malulu e mafai ona aveese? I lalo ifo o le 30 tala? Um, ioe, faamolemole!

O la matou 'au e fa'amaoni e su'e ma ta'u atili atu ia te oe a matou oloa ma fefa'ataua'iga e sili ona fiafia i ai. Afai e te fiafia foi ia i latou ma filifili e faʻatau e ala i le soʻotaga o loʻo i lalo, e mafai ona matou totogiina se komisi. E ono suia tau ma avanoa.
E pisi tele tagata i le tau mafanafana, ma e le mafai ona faafitia o matafaga o le a totogo pei o pulou i lenei vaitau. Ioe, a aunoa ma se ato matafaga lelei, e le mafai ona e faʻaaluina se aso i luga o le matafaga. Ioe, foliga vaaia e taua pe a filifilia le ato lelei atoatoa, ae taua foi le faʻalapotopotoga. O ai e mana'o e fa'afefiloi a latou mea'ai ma le la?
O le mea lea e sau ai le ato matafaga o loʻo i lalo. Pe e te alu i le matafaga poʻo le faia o se tafaoga i le taumafanafana i le paka, o nei ato matafaga o loʻo faʻapipiʻiina i totonu o le malulu e atamamai. E le gata i lea, latou te foliga manaia tele ma o le tau e feololo! O le mea lenei e tatau ona e faia: fa'atau se tasi o ato a'o le'i amataina lau malaga i le matafaga. O le a e matua fiafia lava.
FITFORT Mesh Beach tote ato o le Amazon Choice's “Beach Bag with Cooler” oloa. O le mea manaia e uiga i lenei ato e mafai ona e aveese moni le mea malulu ma ave ese, ma avea ma oloa lua-i-tasi. A faʻapipiʻi atoatoa, o le ato e mafai ona oʻo atu i le 150 pauna. Ioe, o lona uiga e mafai ona e tuʻuina le tele o mea i totonu! O le vaega malulu o le ato e mafai ona ofi i le 12 apa inu, ae o le pito i luga e mafai ona uu ai solo tetele 4. O lo'o iai fo'i taga i autafa e mafai ona tu'u ai telefoni fe'avea'i, matatioata mata ma puipui la.
Afai e te manaʻo e ave se vaiinu ma oe i le alu, o le VBIGER's mesh beach at o se filifiliga lelei foi. O lo'o i ai se pusa malulu natia i le pito i lalo o lenei ato ato, e faigofie ai ona ave meainu. E le gata i lea, o lenei ato matafaga e iai le avanoa e teu ai. O lo'o iai le taga mata mo mata tioata ma le matau mo ki. E sau fo'i ma se ato telefoni fe'avea'i le taga amo, ne'i e popole i le susu o le masini.
Lelei, o lenei ato e le o faʻapipiʻiina i se mea malulu, ae e manaʻomia lava ona tuʻu i totonu o lau radar range. Na mamanuina e se tina na te iloa mea e aumai i le matafaga. O le tote lapopoa e lua taga i totonu ma e le susu ma e fa'afefete. E 14 lanu matagofie, o ia mea uma e matua'i fa'alelei, ma e faigofie lava ona e aumaia lenei ato i le vaiaso fa'alelei.
Afai e te fiafia i lenei tala, e mafai fo'i ona e mauaina lenei ta'uta'ua i luga lima lima i Nordstrom mo le itiiti ifo i le $25.
Fa'apipi'i se ato matafaga o lo'o iai se fa'avevela e mafai ona aveese? I lalo ifo o le 30 tala? Um, ioe, faamolemole! Muamua na faʻaalia i le "Iloa".
A o feagai Iapani i le siʻitia o le COVID, e toʻatele tagata o loʻo valaʻau mo le faʻaleaogaina o le Olimipeka o le Taumafanafana. Ae pe iai ea e Tokyo le malosi e faia ai?
Saini i totonu Yahoo e matamata i le NBA play-offs ma tau le Golden State Warriors faasaga i le Los Angeles Lakers! E mafai e le saini taimi moni ona faʻaauau faʻamatalaga o le taʻaloga ma matamata i mea taua o le taʻaloga!
O le alii Farani e 25 tausaga le matua o Lafay (Lafay) sa i ai i le toaiva i le a'e mulimuli o le 170km tulaga. Na tuli o ia e Francesco Gavazzi o Eolo-Kometa. I le tulaga lua, na manumalo ai Nikias Arndt (Nikias Arndt) o le au a le DSM i le tulaga tolu. Fai mai Rafa: "Ua ou faʻaaluina le tele o le malosi i le vaega muamua o le vaega e ausia ai se faʻalavelave." O le Groupama-FDJ's Attila Valter (Attila Valter) o lo'o tumau pea le lanu piniki a le ta'ita'i o le 'au, ae talu ai o lo'o latou i le Kolosiina o le tini i le vaega lava lea e tasi, e leai se tasi tagata tauva vaega lautele e fa'aumatia le taimi.
Ina ua le manuia le suega fualaau faasaina, na taofia le tumau e le New York Racing Association (NYRA) le solofanua ma lona faiaoga lauiloa Bob Baffert. A uma lena, o le a le mafai ona auai le siamupini Kentucky Derby Medina Spirit (Medina Spirit) i le tauvaga a Belmont Stakes (Belmont Stakes) i le masina a sau. Na fa'amaonia lelei e Medina Spirit le betamethasone (o se vaila'au fa'asaina) i le amataga o lenei masina ina ua manumalo i le tu'uga muamua o tuuga e tolu i le Triple Crown Series. Na pau le solofanua i le Preakness Stakes i le Aso Toonai, lona lua i Midnight Bourbon ma le siamupini le fiafia o Rombauer.
Fa'amolemole asiasi i le Diesel Generator Direct e fa'amalieina ai mea uma e mana'omia e lau afi, o lo'o matou tatalaina pe tapuni tiso, penisini ma penisini lisi, kW / kVA uma mai le 2-300kVA
Ina ua maeʻa ona tolopoina e le faʻamaʻi o le coronavirus ia Mati o le tausaga talu ai, o Taʻaloga Olimipeka o loʻo fuafua e faia mai ia Iulai 23 ia Aokuso 8. Peitaʻi, o Iapani o loʻo tauivi ma le faʻateleina o faʻamaʻi ma ua faʻalauteleina lona tulaga o faʻalavelave faʻafuaseʻi i lona laumua o Tokyo ma tolu itulagi. seia oo i le faaiuga o Me.
O le a tu matilatila le sui tauva muamua o le Kia Stephen Curry (Stephen Curry) ma LeBron James (LeBron James) i se taamilosaga e tatau ona matamata i ai i le po nei.
Tusi lau isi fonotaga poʻo se mea na tupu i le Marriott Bonvoy™ faletalimalo poʻo le faletalimalo ma fiafia i tuutuuga fetuutuunai ma ofo e faʻatatau i ou manaʻoga.
Dallas (Associated Press) Luka Doncic ma Dallas Mavericks ua le toe popole i le auai i le NBA. ...Ina ua maua i matou i le 12th po o le 13th, na faʻatagaina i matou e tagata uma e o ese mai le taʻaloga," o le tala lea a Dorcic. Na finau Doncic e manumalo i le Toronto Raptors 114-110 i le taamilosaga masani a le fale i lenei vaitau, ma manumalo i le 11th triple-double o le vaitau, e aofia ai le 20 points, 10 rebounds ma le 11 Assists.
O le Drydene 400 i le Aso Sa na faʻailogaina ai le taimi lona fa i le talafaasolopito o le NASCAR Cup faʻasologa o le au taaalo sili e toafa na o mai uma mai le faʻalapotopotoga e tasi. Na taitaia e Alex Bowman le au Hendrick Motorsports i le Dover International Speedway. Fa'atatau: I'uga aloa'ia | Track Photo: Dover O se mea e seasea tupu na na o le faalua ona tupu i […]
O Tyler Myers, Brock Boeser ma Travis Hamonic na latou aoina uma se sini ma se fesoasoani e taitaia le Vancouver Canucks i le Aso Lua Na faatoilaloina le asiasi Calgary Flame 4-2, ona o le kalapu na faia se isi laasaga ma iu ai ina faaiuina le vaitau. Na sikoa foi Nils Hoglander mo le Canucks (23-28-4, 50 points), ma na faasaoina e le leoleo sikoa Thatcher Demko (38) le au. O William Lockwood, o se ta'amilosaga lona tolu o le 2016, na faia lona amataga NHL i le Vancouver Championship.
O Trae Young ma le Hawks e lava le malosi o le afi, ae e mafai ona latou faʻaogaina o latou manaʻoga ia Julius Randle ma Knicks malosi?
Na faamaonia e Tyson Fury le aso o Aukuso o le fusuaga malosi ma Anthony Joshua i le faaiuga o le vaiaso, o le siamupini e le mafai ona finauina, o se tasi o fusuaga tele i le talafaasolopito o fusuaga.
Ole 'upega tafaʻilagi aloaia e faʻatapulaʻa ile 4-aso pop-up discount event. Mai le taimi nei i le aso 21 o Me, fa'atau ni fasi seevae ta'aloga e tolu ma lavalava e fiafia ai i le 40% fa'aitiitiga, ma fa'atauga e fa pe sili atu e maua ai le 50% fa'aitiitiga!
Na maua e Stephen Curry le maualuga o le ta’aloga e 46 ‘ai i lana sikoa lona lua i le NBA, ma na fa’ai’u e Jordan Poole le ta’aloga i le ‘ai-tolu i le aoauli o le Aso Sa, ona o Kim Na fa’ato’ilaloina e le ‘au a le Setete le Memphis Grizzlies 113-101 i San Francisco ma manumalo ai. le tulaga valu i lenei vaiaso. Na maua e Curry ‘ai e 17 mai ‘ai e 46. Na foliga mai na pulea e le Warriors le taaloga i le kuata lona tolu, ae na toe taʻitaʻia e Dillon Brooks Memphis. Ina ua uma lena, e faalua ona sii i luga le Grizzlies, ma na fao e Poole lana togi malosi e tolu.
E tasi le lua o totoe i le taamilosaga muamua, afai e taofi e le laufali o Dan Miragliotta ae tuu ia Chandler se fusi, e leai se isi e finau tele.


Taimi meli: Me-20-2021

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou