Amazon Iapani o loʻo faʻatau atu ato faʻafafa Uber Eats, ma e matua aoga tele

O le kamupani tiliva taumafa Uber Eats sa tautuaina tagata i Tokyo ma isi aai tetele o Iapani mo le tele o tausaga, ae talu ai nei na faalautele atu i le pito mamao o Iapani, ma o le tele o itumalo i tua e pei o Rotoshima ma Oita na iu lava ina mafai ona maua a latou auaunaga. Mea'ai e sili ona fiafia i ai e momoli atu i lo latou faitoto'a.
O le mea moni, o avetaʻavale Uber Eats i soʻo se mea (poʻo, i Iapani, sili atu i tagata tiʻetiʻe uila) faʻafetai i se mea faʻapitoa latou te ave faʻatasi ma i latou e vave iloa ai mai se mamao. a latou ato faafafa. O lea la, ina ua faateia le tusitala Iapani o Seiji Nakazawa i le mauaina o nei ato mo le faatauina atu i luga o le Amazon mo le 4,000 yen (pe tusa ma le $38).
I ni nai aso mulimuli ane, na taunuu ai se pusa tele i SoraNews24 HQ. Ina ua ia tatalaina le pusa, sa fai si le mautonu o Seiji. Na te leʻi faʻatonuina se taga tote Uber Eats? E le o foliga ia o taga Uber Eats? E le o latou... sili atu le soifua maloloina? Pe na ia faatonuina se isi mea?
Ae a o ia tatalaina, na iloagofie. O le taga tote a le Uber Eats e vave ona iloa i lona saini pa'epa'e ma lanu meamata mataitusi. Na maua e Seiji lona te'i muamua - e le'i sau le ato ma ni fa'atonuga o le fa'apotopotoga, ae sa i ai le tele o laupapa laupapa ma mata'itusi i luga.
O mataitusi i luga o le laupapa e fetaui ma mataitusi i luga o le ato. Na manatu Seiji afai na te fa'afetauia ma puipui i totonu, o le a amata ona fa'alelei le ato.
Ae fa'afefea ona e uuina le laupapa? O loʻo i ai se fasi Velcro o loʻo faʻapipiʻi i le itu o le ato, ae e foliga mai e le pipii i le laupapa. E fa'afefea ona taofi e Seiji le laupapa mai le pa'u i le lona lua e aveese ai lona lima?
Ae e leʻo faʻamatalaina pea le faʻamoemoe o Velcro. A o mafaufau Seiji i le mafuaaga o lona i ai, na ia maua ai se ipu alumini ma se Velcro o lo o pipii i ai. Mata e...?
E ui ina lelei ma lelei na mea uma, ae afai ei ai se mea e mamafa tele i luga, e mautinoa o le a malepelepe le isi vaega? E foliga mai e lei minoi ina ua tulei e Seiji i lona lima, ae na manaʻomia nisi suʻesuʻega, o lea na ia sasaa ai se fagu palasitika 500ml (16.9oz) i luga. O le a taofia ai le mamafa?
Sa su'e e Seiji se ato lelei e aumai ai ana mea'ai bento i le ofisa, ma o le tele lava o lona su'eina o taga Uber Eats, o le tele fo'i lea o lona talitonu - o le ato sili lea mo ia!
Ae ui i lea, ina ua ia taumafai e faʻaalia i isi tusitala o le SoraNews24, na lagona e Seiji e pei o se mea o misi. O le a se mea? Na manatu o ia ua atoatoa ona faʻapipiʻi lana ato - a uma mea uma, na ia faʻaaogaina uma laupapa! E iai lava se mea...ae. E lagona le le atoatoa. A o ia mafaufau pe o le a le mea o loʻo misi, na faʻaalia lana uo Go Hatori, fou mai lana asiasiga talu ai nei i se faleoloa 100 yen.
O Go sa masani ona faigaluega i se faleaiga soba ma o se tagata poto i le tilivaina o meaai, atonu e mafai ona ia mauaina le mea na leiloa o loo sailia e Seiji.
Faatasi ai ma se mata ua aʻoaʻoina lelei mai le tele o tausaga i le pisinisi meaʻai, na vave ona iloa e Go se sipa natia i le pito i lalo o le ato. Atonu e iai se mea i totonu! ?
e leai lava! O le mea e manatu Seiji o se isi taga la'ititi o se fa'aopoopoga o le ato! E ala i le sasaina ma tatala, o le ato moni lava ia e faʻalautele ina ia mafai ona e faʻapipiʻi nisi meaʻai i totonu, pei o se pusa pizza. ofoofogia!
Na filifili Seiji e ave le ato (faatumu i le lua lita o vai) i fafo mo se vili.
Mo nisi mafuaaga, na lagona e Seiji e pei na te le o tauaveina le lua lita o vai i lona tua. E lagona le mama, masalo faʻafetai i le faʻaofuofu i tua.
Siaki le matou Uber Eats atopa'u unboxing video i lalo e va'ai i le fiafia moni o Seiji a'o ia su'eina uma vaega natia.
O le tele o tagata e masani i fafo o le ato, ae ia i matou, o galuega i totonu o le ato Uber Eats o se mealilo ... e oʻo mai i le taimi nei. Na faateia Seiji i le aoga ma le aoga o lenei ato. O le 4,000 yen na ia pa'ū sa matua aoga lava. E oo lava ia i latou e le masani i Uber Eats atonu e manaʻo e piki se ato mo se paekiu poʻo se tafaoga. E mafai ona e maua sau lava taga Uber Eats iinei, ma a'o e fa'atali mo le taunu'u mai, tu'u ni nai fa'atonuga a le Uber Eats e va'ai ai i le gaioiga o le ato! Afai e te le fia 'ai, aua e te popole, na o le ataata!
Ata ©SoraNews24â???E te fia iloa tala fou a le SoraNews24 i le taimi lava e fa'asalalau ai? Mulimuli ia i matou i luga ole Facebook ma Twitter! [Faitau i le gagana Iapani]


Taimi meli: Me-24-2021

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou